Az előző bejegyzésben már láthattátok az első 5 olyan dolgot, amit szeretünk érdemes Kínából rendelni, most következzen a folytatásban újabb 5.  Az alábbi termékeket nem minden esetben fogjuk linkelni, viszont a nevére rákeresve az adott webáruházban, akár Aliexpress, Ebay vagy Wishen könnyen meg fogjátok találni.

Szóval mit érdemes Kínából rendelni? Íme néhány termék, amit bátran tudunk ajánlani:

1. Gofuly karóra 2.87 dollárért

Gofuly márkájú karóra kínából

Több mint 18 ezer darabot adtak el ebből az órából és az értékelései sem rosszak, mindezek mellett pedig nagyon jól néz ki. Ennyi pénzért egy próbát szerintünk mindenképp megér. A hazai vélemények többségében 5 csillagosak, viszont olyan is van akinek nem jött be.

2. Langsdom fülhallgató 1.89 dollárért

Langsdom márkájú fülhallgató kínából

Ebből a típusú fülhallgatóból a cikk írása pillanatáig 19.407 darabot adtak el és az értékelés 4,8-as. A magyar vásárlók véleménye közt valaki azt mondja, hogy jobban szól mint egy JBL és ergonomikusabb is a kialakítása.

3. Rosalind gél lakk Kínából 1 dollárért

Rosalind márkájú gél lakk Kínából.

Rendkívül népszerűek a kozmetikai termékek is. Ebből a lakkból már több mint 50 ezret adtak el és a vásárlói visszajelzések értékelése 4,8-as, és ez mindössze 1 dollárért. Nem semmi, igaz? A magyarok többségében 5 csillagot adtak, de valaki megjegyezte, hogy amit ő kapott, az nagyon sűrű volt, így csak 4 csillagot tudott adni.

4. Baseus power bank – külső akkumulátor 15.99 dollárért

Ez az egyik legnépszerűbb külső akkumulátor az Alin. Nem hiába. Ár/érték arányban az egyik legkiválóbb választás lehet, hiszen ennyi pénzért itthon még hasonlót sem lehet találni.

Az akku kapacitása 10.000mAh, amivel egy átlagos telefont úgy 2-3 alkalommal lehet feltölteni. Jár hozzá egy micro USB-s töltőkábel is, így nem kell koptatnod a sajátodat. A termék érdekessége, hogy van benne egy beépített LED megjelenítő is, ami mutatja, hogy még hány százalékon van a töltöttsége.

5. DIY Steampunk Robot és egyben zenedoboz 27.99 dollárért

DIY - csináld magad robot fából

Ha szereted a DIY – csináld magad dolgokat, akkor ez most egy kiváló lehetőség. Ezt a robotot, ami egyben zenedoboz is külön rétegelt fa elemekből tudod összerakni. Ami akár egy nagyon jó délutáni program is lehet a családdal.  A vásárlói visszajelzések szerint a minősége kiváló, könnyű összeszerelni és az értékelése is kiemelkedő 4.9-es az 5-ből.  További pozitívum, hogy az USA-ból és Angliából is tudnak kiszállítani, így akár 1 héten belül is megkaphatod a terméket.