Bizonyára ti is észrevettétek, hogy a feltörekvő HBO manapság egyre jobb sorozatokat produkál, gondolok ez alatt a magyar Aranyéletre, True Detective-re vagy éppen a Csernobilra stb.. Ha ti is – hozzánk hasonlóan- pár nap alatt kivégeztek egy több évadnyi sorozatot, és már nem igazán találtok semmi nézhetőt, akkor érdemes várni. Az HBO Magyarország ugyanis 07.10-én tette közzé az első norvégok által készített produkcióját, ami az Időbevándorlók (eredeti címe: Fremvandrerne) névre hallgat. Mi már igazán várjuk, reméljük ez is hasonlóan jól sikerült, mint az eddigi HBO sorozatok. Leghamarabb augusztus 21-től megtekinthető az HBO Go-n.

Történet röviden: 

A norvég sorozatban az emberek furcsa jelenségre figyelnek fel, ugyanis különleges fényvillanásokat látnak az óceán fölött. Ezt követően emberek jelennek meg a múltból, még pedig a a kőkorszakból, a vikingek korából és a XIX. század végéről.  Az Időbevándorlók sorozat két olyan személlyel kezdődik, akik titokzatosan megjelennek Oslóban. A sok közül ők az elsők a múltból, akik menedéket keresnek a jelen időben.

Stílus: Dráma, Sci-fi

IMDB: https://www.imdb.com/title/tt8332130/

Legfrissebb információk a sorozattal kapcsolatban a Facebook oldalunkon, lájkoljátok: https://www.facebook.com/bazarblogHU