Mire számíts, ha a Huawei AM61-es fejhallgatóját választod?

Stabil és kényelmes viselet utazás és futás közben egyaránt. Én személy szerint konditermi edzést végzek, ahol tökéletesen megállta a helyét. Fekve nyomó padon sem esett ki a fülemből, ami nagy szó, mert több sport fülest is kipróbáltam már. Tehát a Huawei AM61 nagyon kényelmes, és tökéletesen megállja a helyét sportolás közben is, de mi a helyzet a hangzással? A legtöbb helyen sok negatív véleménnyel vannak ezzel a fülessel szemben, de szerintem semmi probléma nincsen vele. Számomra a basszus tökéletes, igaz nem a legerősebb, de én nem igazán szeretem ha az agyam kiszakad a mélytől. Üzemidejéről annyit, hogy 1 hónapnyi edzéssel, heti 3-4 alkalommal sem merült le a készülék, szóval ezzel a részével sincsen semmi probléma.

Miért válaszd ezt a típust?

 • Aktív életmódhoz tervezve
  A vezeték nélküli konstrukció és a mágneses rögzítés megszabadítják a felesleges kábelektől. A fülhallgató vízálló az IPX 5 szabvány szerint, így akár edzés közben is használhatod.
 • Tökéletes ergonómia és design
  Nagyon könnyű, mindössze 19,7 g súlyú. A Huawei AM61 különleges alakja és védelmi funkciói kényelmes viseletet garantálnak még intenzív edzés közben is.
 • Több kapacitás= több edzés
  A 137 mAh kapacitású akkumulátor akár 11 órás beszédidőt vagy zenehallgatást tesz lehetővé. Készenléti módban akár 10 napig bírja egy töltéssel.
 • A legfontosabb a hangminőség
  A 11 mm mozgó tekercs és a kompozit membrán mély basszusokat és tiszta magas hangokat reprodukálnak minimális torzítás mellett.

Összegzés:

Jelenlegi ára 11-13 ezer Ft között mozog és szerintem ennyiért bőven megéri az árát. Hasonló terméket sportfüllhalgató kategóriában nem találtam, ami jobb lenne ilyen árban, tehát bátram tudom ajánlani nektek ezt a típust sportoláshoz.

Árak: https://www.arukereso.hu/headset-c3740/huawei/stereo-sport-am61-p383818175/