Mint, ahogy az előző részben, ezúttal is szeretnék nektek bemutatni párat azon esküvői dekorációs kellékek közül, amiket szerintem érdemes inkább Kínából beszerezni. Hogy miért? Egyértelműen az ár miatt. Amit a hazai üzletekben vagy webshop-okban kínálnak, javarészt szintén Kínában készülnek, viszont a különböző költségek, valamint az a fránya kereskedői árrés bizony eléggé megnöveli az árukat. És igen, tudom, hogy akár 3-4 hetet is várni kell, mire megérkezik, de szerintem még így is bőven megéri.

Na de hogy, melyek is ezek a termékek? Lássuk:

Juta evőeszköz tartó

Egy vintage stílusú esküvő színeit elsősorban a natúr színek jellemzik, így ha szeretnéd, hogy az asztal is ezt a vonalat képviselje, dobd fel egyszerű juta anyagból készült evőeszköztartókkal. Szerintem nagyon ötletes esküvői dekorációs kellék, ráadásul egy darabot már 0,38 dollárért beszerezhetsz.

A vintage esküvők elengedhetetlen kelléke a juta anyagból készült dolgok.

Ültetőkártya

Manapság az esküvői meghívók és ültetőkártyák elkészíttetése igencsak drága mulatság és valljuk be, ha viszonylag alacsonyabb kerettel rendelkezünk, mindegyikünk igyekszik kicsit faragni a költségeken. Véleményem szerint, az ültetőkártyák tökéletesen alkalmasak arra, hogy spórolj rajtuk, hiszen a családtagjaidon kívül úgysem teszi el más emlékbe. Az Alin egy 50 db-os ültetőkártya szettet már 2,79 dollárért beszerezhetsz.

Az ültetőkártya egy esküvői asztal egyik fő dekorációs kelléke.

Photo booth kellékek

A photo booth, vagy másnéven “fotósarok” már itthon is egyre nagyobb népszerűségnek örvend nem csak különböző rendezvényeken, hanem már az esküvőkön is. Ez lényegében arról szól, hogy a terem egyik sarkában egy kialakított díszlet található, ahol kedvetek szerint készíthettek vicces képeket. Vagy ha ilyesmit nem szeretnétek, akkor feldobhatjátok a hangulatot egyszerű photo props kiegészítőkkel is. Ezek lehetnek például bajszok, szemüvegek, kalapok stb. amit pálcikára ragasztva, a násznép és az ijfú pár maga elé tud tartani. Egy ilyen csomagot 4 dollárért vásárolhatsz meg.

Az esküvői dekorációs kellékek közül ma már egyre népszerűbbek az ún. photo booth kellékek.

Az esküvői dekorációs kellékek közül ma már egyre népszerűbbek az ún. photo booth kellékek.

LED fényfüzér

Mondanom sem kell, hogy egy esküvő alapvető dekorációs kellékeinek számítanak a LED-es fényfüzérek, legyen szó a mögöttetek lévő fényfalról, vagy az asztalokon elhelyezett díszekről. Bár az én esküvőmön fényfüggöny nem lesz, de szerintem nagyon hangulatos tud lenni, ha például egy vázába, vagy borosüvegbe beleteszed. Az meg csak hab a tortán, hogy egy 2 méteres-t csupán1,19 dollárért beszerezhetsz.

Remélem tetszett. 🙂

Üdv, Kinga