Ha rákeresel a neten, anyák napi ajándékötletek témában rengeteg irományt találhatsz. Ezek legtöbbje viszont ugyanazokról az elcsépelt és sablonos ajándékötletekről szólnak. Arról nem beszélve, hogy tiniként vagy felnőttként szerintem te sem egy kézzel készített rajzot, hanem valami maradandóbbat szeretnél ajándékozni. A vágott virágon, bon bonon túl is van élet, éppen ezért szeretnék három olyan ajándékötletet bemutatni, aminek szerintem minden anyuka, nagymama örülne.

Anyák napi páros karkötő

Anya és lánya örökké összetartoznak. Ha szeretnéd ezt az örök köteléket kifejezni édesanyádnak, vásárolj vagy akár készíts te magad páros karkötő szettet. Anyák napjára, de akár bármilyen más alkalomra tökéletes ajándék lehet, hiszen a karkötőben található rózsakvarc (áttetsző rózsaszín) a szeretet köve. Ha te készíted, jól mutat vele a howlit, achát, jáde vagy hegyikristály gyöngy is.

Anyák napjára manapság egyre népszerűbbek a páros anya-lánya karkötők.

Forrás: Bizsu kuckó

Virágbox

Manapság egyre népszerűbb az úgynevezett virágbox vagy virágdoboz. Ez azon szülinapi, névnapi vagy anyák napi ajándékötletek közé tartozik amivel szinte sosem lőhetünk mellé. Úgy pedig pláne nem, ha örökké tartó virágokból készülnek, ezzel is kifejezve, hogy szeretetünk örökké tart. Készülhetnek polifoam vagy selyemvirágokból, az öröm garantált. Ráadásul teljesen élethűek.

Anyák napi fotózás

Ahogy idősödnek vagy felnőnek a gyerekek, szerintem annál kevesebb közös fotó kerül be a családi albumba, hiszen vagy nincs rá idő, vagy egyszerűen nem gondolunk rá. Titkon azonban minden anyuka vágyik rá, hiszen nekik és nektek is örök emlék marad, amit jó érzés évek múltával visszanézegetni. Lepd meg hát vele! Egy izgalmas műtermi fotózástól biztosan eláll a szava. 🙂 Azoknak az apukáknak is ajánlom, akik kisgyermekeik nevében szeretnének ezzel hálát, köszönetet kifejezni.

 

Remélem tetszett ez a cikk, és ne feledjétek május 5-én felköszönteni az édesanyátokat! 🙂

Hasonló cikkekért katt ide!