Manapság már bármit meg lehet tanulni az interneten egy online tanfolyam keretein belül, ráadásul egyre több mindent, akár magyar nyelven is. Több fajta online tanulási módszer létezik, aminek segítségével akár otthon az ágyunkból el tudunk sajátítani rengeteg hasznos képességet, amit később kamatoztatni tudunk. Ezekből szeretnénk nektek most felsorolni a szerintünk legjobbakat.

Az online kurzusok előnyei

Az egyik legnagyobb előnye a sima iskolai oktatással szemben, hogy nem kell bejárnod sehova, bárhonnan, akár otthon a fotelből is megtanulhatod ami érdekel téged. Valamint az sem hátrány, hogy akkor kezdhetsz neki a tanulásnak, amikor ráérsz vagy épp kedved van hozzá.

CodeBerry School

“Tanulj otthon, szünetekben, vagy a kedvenc kávézódban.”

A CodeBerry szerintem az egyik legjobb online tanfolyam, ha programozást szeretnél tanulni. Rengeteg interaktív feladat segítségével tanítják a programozást, az egész olyan mintha egy számítógépes játékot játszanál, így szinte észre sem veszed, hogy mennyi mindent megtanultál már. Az egészben pedig a legjobb, hogy semmilyen előképzettség nem szükséges, nulla programozói tudással is bátran belevághatsz, mert az alapoktól kezdheted a kódolást. Az első 25 leckét ráadásul ingyen kipróbálhatod.

Ára: 9.900 Ft / hó | Itt tudod kipróbálni: https://codeberryschool.com/hu/

Tanulj online programozást!

Webuni

“Tanulj kényelmesen otthonról vagy útközben, bármikor!”

A Webuni egy online oktatási platform, ahol több fajta képzést is megtalálsz egyszerre. Az oldalon belül több szakértő, intézmény vagy tanár saját készítésű kurzusát találod meg, aminek egy részét akár ingyen is el tudod végezni. Rengeteg téma közül válogathatsz pl.: számítógépes szoftverismeretek, pénzügy és számvitel, design, művészet, filmkészítés, jog, üzletfejlesztés, marketing, prezentáció és kommunikáció, programozás. Ez az oldal nem csak azoknak jó, akik valamit tanulni szeretnének, itt akár te is indíthatsz saját online kurzust, aminek a bevételéből a Webunival kell osztoznod.

Ára: Ingyenestől egészen 120.000 Ft-ig | Itt tudod kipróbálni: https://webuni.hu

Webuni online tanfolyamok

Skypesuli

 “Oktass vagy tanulj online kényelmesen”

A Skypesuli egy pofátlanul egyszerű, de jól működő online képzési platform. A tanulni vágyók itt főként nyelvi tanfolyamon vehetnek részt, de néhány egyéb tantárgyat is megtalálhatnak. A képzés a Skypeon keresztül történik, amin egy oktató tartja az órákat. Az elv egyszerű, a tanuló kiválasztja, hogy mit szeretne tanulni és melyik oktatónál, majd a fizetés és oktatás a Skypeon keresztül történik. Az oldal szerint jelenleg 128 fő aktív oktató van és 76 féle nyelvet/tárgyat tanulhatsz.

Ára: 500 Ft / órától | Itt tudod kipróbálni: https://skypesuli.hu

Skypesuli oktatás online tanfolyam.

Reméljük kedvet kaptál az internetes tanfolyamokhoz, jó tanulást kívánunk! További életmóddal kapcsolatos cikkeinkért katt ide!